Concept

De moduleerbare bouwstenen van MYDO® zijn geïnspireerd op de legendarische bouwblokken uit onze kindertijd, zoals Lego®, Meccano® en Tetris®. Je kunt ze naar hartenlust in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Zo creëer je eigenhandig en zonder gereedschap elk decoratieobject van je dromen.

For all of you

Op liefde voor schoonheid staat geen leeftijd! MYDO® brengt design met een persoonlijke toets binnen ieders handbereik.

De MYDO®-kits met moduleerbare bouwstenen brengen design met een persoonlijke toets binnen ieders handbereik, zelfs als je geen echte doe-het-zelver bent. In een paar minuten breng je zonder gereedschap een wereld van fraaie volumes, pittige kleuren en levendige lichtjes tot leven.

Funny

Haal het kind in jezelf weer boven en bouw unieke decoratieobjecten die je nergens anders ziet
Droom jij ervan om je eigen wereld te creëren? Dan is MYDO® echt iets voor jou! Met de speelse, pittige MYDO®-kits met moduleerbare bouwstenen geef je je eigen decoratie eindeloos opnieuw vorm. 

Beken kleur! De kleuren van de MYDO®-bouwstenen zijn zorgvuldig gekozen om elk interieur tot leven te brengen. Dankzij de bouwstenen met ingebouwde leds breng je een vleugje licht in je zelfgecreëerde wereld, naargelang je mood van de dag.

Modular

Dé grote technische innovatie van het MYDO®-systeem? Modulariteit in drie dimensies.
De MYDO®-kits zijn zowel in de breedte als in de hoogte en in de diepte moduleerbaar, waardoor je oneindig veel volumes kunt samenstellen. 

Elke MYDO®-kit bevat alle onderdelen en duidelijke montageplannen om minstens vijf verschillende objecten in elkaar te zetten. Je krijgt daarbij suggesties van de MYDO®-ontwerpers. Barst je van de creativiteit? Dan knutsel je zelf met gemak je eigen creaties in elkaar. Je kunt ook verschillende kits en kleuren 'mixen' voor een nog grotere waaier aan mogelijkheden.

Luminous

Creëer je eigen sfeerlamp dankzij de ingebouwde leds van MYDO®!
In elke MYDO®-kit zit ook een bouwsteen met een ingebouwde led. Hiermee geef je je creatie een schitterende toets en verspreid je een subtiel licht in je interieur.
Schitterend bedacht, toch?

Ingenious

Het technische ontwerp van de MYDO®-bouwsteen zit bijzonder performant in elkaar. De manier van opbouw maakt twee belangrijke innovaties mogelijk: het open aspect van de bouwstenen aan alle zijden, en het inbouwen van een led die licht geeft door het materiaal heen. Dat levert grenzeloze modulariteit op in drie dimensies, gecombineerd met een transparante lichte uitstraling door de warme kleuren van het materiaal.

No tools

MYDO® is een absoluut ingenieus en verbluffend simpel systeem. Elk (verlichtings)object dat je met deze slimme bouwstenen maakt, is in een handomdraai en zonder gereedschap in elkaar te zetten of weer uit elkaar te halen. Volg het montageplan, klik de onderdelen van je kit in elkaar en bewonder je kunstwerk!

Perfect gift

MYDO® is speciaal ontworpen om jezelf én anderen een plezier te doen: het is een ideaal cadeau voor iedereen, jezelf en je vrienden. Dankzij hun eindeloze modulariteit zijn MYDO®-kits dé oplossing om nooit meer met een fout cadeau te komen aanzetten. Verbluf je designminnende vrienden met een of meerdere kits. In elke doos zitten vijf duidelijke montageplannen, dat is dus vijf keer meer kans op een geslaagd cadeau!

Value

Minimaal vijf objecten in één. Met één kit kun je tientallen creaties in elkaar zetten voor dezelfde prijs. Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel oneindig veel driedimensionale combinaties in elkaar, die je telkens perfect afstemt op hun specifieke gebruik en op elk interieurtype.


Het MYDO®-systeem is ontwikkeld door een team van designers en ingenieurs uit de Belgische creatieve industrie. De MYDO®-kits zijn geïnspireerd op de nieuwste decoratietrends en onze 'mobiele' levensstijl. Ze streven een uitgesproken toegankelijke, duurzame en uitbundige benadering van design na.