Pers

 • Hoe staat het met MYDO®, een jaar na het winnen van de NRJ Startup-wedstrijd?

  08/24/2015 , in Le Soir

  Michaël MALHERBE won in 2015 de wedstrijd NRJ Startup en vertelt hoe het inmiddels staat met zijn MYDO®-project.

  MYDO® bestaat nog steeds, een jaar nadat het concept verschillende wedstrijden won. De lessen die Michaël heeft geleerd uit zijn traject als ondernemer: geduld hebben, met beide benen op de grond blijven staan en voldoende tijd nemen om alles goed te analyseren, zowel technisch als commercieel.

   

 • Halve finale van de NRJ Startup-wedstrijd!

  10/28/2014 , in Le Soir

  MYDO® wist de NRJ Startup-jury te verleiden en werd geselecteerd voor de grote finale van de wedstrijd. 

  Van de 150 voorgestelde Belgische Franstalige projecten werden er twaalf geselecteerd voor de halve finale. Vervolgens stootte MYDO® door naar de finale, samen met vijf andere finalisten. De jury van de NRJ Startup-wedstrijd zette MYDO® daarbij op de eerste plaats.

 • MYDO® eindwinnaar van NRJ Startup

  09/24/2014 , in het persoverzicht van de Kamer van Koophandel

  De Kamer van Koophandel van Luik-Verviers schrijft een bericht over de overwinning van MYDO® in de wedstrijd NRJ Startup en de crowdfundingactie op Kisskissbankbank.com.

 • MYDO® eindoverwinnaar van de NRJ Startup-wedstrijd!

  09/22/2014 , in Le Soir

  MYDO® behaalt de eindoverwinning na de stemcampagne bij het publiek!

  De vakjury van de NRJ Startup-wedstrijd had MYDO® al tot favoriet uitgeroepen. Dat het grote publiek die keuze volgde, bleek uit de ruim 2500 stemmen voor het project in drie weken tijd. Van de 150 voorgestelde Belgische Franstalige projecten kwam MYDO® als grote eindoverwinnaar uit de bus, zowel voor de vakjury als voor het publiek!

 • Belgisch e-magazine over mode en design

  09/20/2014 , in DKLIKK

  DKLIKK schenkt aandacht aan crowdfunding en stelt zijn drie favoriete projecten voor, waaronder MYDO®. DKLIKK steunt ook onze crowdfundingcampagne op kisskissbankbank.com.